cabecera formación profesional
GOI MAILAKO ZIKLOA (3.MAILAKO D GRADUA)

Dietetika

Dietetika
IKASKETA PLANA

1. IKASTURTEA
  • Elikadura orekatua.
  • Elikaduraren kontrola.
  • Dietetikari egokitutako fisiopatologia.
  • Dietetika - kabineteen antolamendu eta kudeaketa.
  • Lan-giroko erlazioak.
  • Enpleagagarritasuna 1. 
  • DUAL orokorra: Gipuzkoa edo Europako enpresetan praktikak Erasmus programaren bitartez.
2. IKASTURTEA
  • Kalitatea eta etengabeko hobekuntza.
  • Dietoterapia.
  • Osasun-hezkuntza eta osasunaren sustapena.
  • Mikrobiologia eta elikadura higienea.
  • Lan-prestakuntza eta orientabidea.
  • DUAL orokorra: Gipuzkoa edo Europako enpresetan praktikak Erasmus programaren bitartez.
LAN IRTEERAK
  • Dietista.
  • Dietetika eta nutrizioko teknikaria.
  • Elikadurako arduraduna catering enpresetan.
  • Elikagaien higieneko teknikaria.
  • Elikadurako aholkularia.
  • Osasun-hezitzailea.
SARTZEKO BALDINTZAK
  • Batxilergoko titulua
  • Erdi-mailako zikloko titulua
  • Arte Plastikoetako eta Diseinuko Teknikari titulua
  • Zikloko titulua Goi Mailako beste ziklo bat
  • Goi-mailako zikloetara sartzeko proba
  • 25 urtetik eta/edo 45 urtetik gorakoentzako unibertsitatera sartzeko proba
  • Heziketa-zikloarekin lotutako III. mailako profesionaltasun-ziurtagiria

NORA ROMERO

NEWSLETTER

Si quieres estar informado sobre los cursos, formación, ofertas de trabajo, etc déjanos tu email. Recuerda que siempre podrás darte de baja en cualquier momento.
Image
Paseo de Berio, 50
20018 Donostia-San Sebastián
tel. 943 316 900
gcomercial@cebanc.com

De lunes a viernes 9:00-19:00