GOI MAILAKO ZIKLOA (3.MAILAKO D GRADUA)
Dietetika
IKASKETA PLANA
1. IKASTURTEA
1. IKASTURTEA
- Elikadura orekatua.
- Elikaduraren kontrola.
- Dietetikari egokitutako fisiopatologia.
- Dietetika - kabineteen antolamendu eta kudeaketa.
- Lan-giroko erlazioak.
- Enpleagagarritasuna 1.
- DUAL orokorra: Gipuzkoa edo Europako enpresetan praktikak Erasmus programaren bitartez.
- Kalitatea eta etengabeko hobekuntza.
- Dietoterapia.
- Osasun-hezkuntza eta osasunaren sustapena.
- Mikrobiologia eta elikadura higienea.
- Lan-prestakuntza eta orientabidea.
- DUAL orokorra: Gipuzkoa edo Europako enpresetan praktikak Erasmus programaren bitartez.
LAN IRTEERAK
- Dietista.
- Dietetika eta nutrizioko teknikaria.
- Elikadurako arduraduna catering enpresetan.
- Elikagaien higieneko teknikaria.
- Elikadurako aholkularia.
- Osasun-hezitzailea.
SARTZEKO BALDINTZAK
- Batxilergoko titulua
- Erdi-mailako zikloko titulua
- Arte Plastikoetako eta Diseinuko Teknikari titulua
- Zikloko titulua Goi Mailako beste ziklo bat
- Goi-mailako zikloetara sartzeko proba
- 25 urtetik eta/edo 45 urtetik gorakoentzako unibertsitatera sartzeko proba
- Heziketa-zikloarekin lotutako III. mailako profesionaltasun-ziurtagiria