cabecera formación profesional
OINARRIZKO LANBIDE HEZIKETA

Sukaldaritza eta jatetxe arloa

Sukaldaritza eta jatetxe arloa
IKASKETA PLANA

1. MODULU PROFESIONAL ESPEZIFIKOAK
  • Aurretiko elaborazioen oinarrizko teknikak.
  • Sukaldaritza ekoizpenerako oinarrizko prozesuak.
  • Lehengaien hornikuntzan eta kontserbazioan eta manipulazioaren higienean.
  • Oinarrizko zerbitzu teknikak.
  • Elikagaiak eta edariak elaboratzeko oinarrizko prozesuak.
  • Kolektibitate eta catering zerbitzuetarako materialen prestakuntza eta muntaketa.
  • Bezeroaren arreta.
  • Lan-prestakuntza eta orientabidea.
  • Lantokietan prestakuntza (enpresetan praktikak).

2. IZAERA OROKORREKO MODULUAK
  • Zientzia aplikatuak I eta II.
  • Komunikazioa eta gizartea I eta II.
3. ORIENTAZIOA ETA TUTORETZA
LAN IRTEERAK
  • Sukaldeko laguntzailea.
  • Ekonomato laguntzailea elikagaien eta edarien ekoizpen unitatetan eta zerbitzuetan.
  • Aretoko zerbitzariaren laguntzailea.
  • Taberna-kafetegiko zerbitzariaren laguntzailea.
  • Barman laguntzailea.
  • Sukaldeko laguntzailea elaborazio sinple eta azkarreko establezimenduetan(tapak, plater konbinatuak, besteren artean).
  • Ekonomato laguntzailea, elikagaien eta edarien ekoizpen unitateetan eta zerbitzuetan.
SARTZEKO BALDINTZAK
  • 16 eta 17 urte beteta izatea hasiera ikasturteko
    abenduaren 31 baino lehen.
  • Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzaren titulua ez eskuratu izana.
  • 15 urteko ikasleak DBH 2. Maila amaitu eta 3. erako sarbidea eskuratu ez dutenak.

NEWSLETTER

Si quieres estar informado sobre los cursos, formación, ofertas de trabajo, etc déjanos tu email. Recuerda que siempre podrás darte de baja en cualquier momento.
Image
Paseo de Berio, 50
20018 Donostia-San Sebastián
tel. 943 316 900
gcomercial@cebanc.com

De lunes a viernes 9:00-19:00