
GOI MAILAKO ZIKLOA (3. MAILAKO D GRADUA)
Sukaldaritza zuzendaritza

IKASKETA PLANA
1. IKASTURTEA
2. IKASTURTEA
1. IKASTURTEA
- Lehengaien hornikuntzaren kontrola.
- Aurre-elaborazio eta kontserbazio prozesuak sukaldean.
- Sukaldaritza-lantze prozesuak.
- Enpleagagarritasuna 1.
- Zuzendaritzako kudeaketa merkatal eta administratiboa.
- Ingelesa.
- Elikagai-zerbitzu prozesuak eta aretoko edariak.
- DUAL orokorra: Gipuzkoa edo Europako enpresetan praktikaldiak Erasmus programaren bitartez.
2. IKASTURTEA
- Gozogintzako lanak sukaldean.
- Produkzioaren kudeaketa sukaldean.
- Gastronomia eta nutrizioa.
- Giza baliabideak eta sukaldaritzako lan taldeen zuzendaritza.
- Sukalde zuzendaritzako proiektua.
- Enpresa eta ekintzailetza.
- DUAL orokorra: Gipuzkoa edo Europako enpresetan praktikaldiak Erasmus programaren bitartez.
LAN IRTEERAK
- Elikagai eta edarien zuzendaria.
- Sukaldeko zuzendaria.
- Produkzio burua sukaldean.
- Sukalde burua.
- Sukaldeko bigarren burua.
- Catering jardueretako burua.
- Atalburua.
- Sukaldaria.
- Ekonomato eta bodega arduraduna.
- Areto burua.
SARTZEKO BALDINTZAK
- Batxilergoko titulua
- Erdi-mailako zikloko titulua
- Arte Plastikoetako eta Diseinuko Teknikari titulua
- Zikloko titulua Goi Mailako beste ziklo bat
- Goi-mailako zikloetara sartzeko proba
- 25 urtetik eta/edo 45 urtetik gorakoentzako unibertsitatera sartzeko proba
- Heziketa-zikloarekin lotutako III. mailako profesionaltasun-ziurtagiria