cabecera formación profesional
GOI MAILAKO ZIKLOA (3. MAILAKO D GRADUA)

Sukaldaritza zuzendaritza

Sukaldaritza zuzendaritza
IKASKETA PLANA

1. IKASTURTEA
  • Lehengaien hornikuntzaren kontrola.
  • Aurre-elaborazio eta kontserbazio prozesuak sukaldean.
  • Sukaldaritza-lantze prozesuak.
  • Enpleagagarritasuna 1.
  • Zuzendaritzako kudeaketa merkatal eta administratiboa.
  • Ingelesa.
  • Elikagai-zerbitzu prozesuak eta aretoko edariak.
  • DUAL orokorra: Gipuzkoa edo Europako enpresetan praktikaldiak Erasmus programaren bitartez.

2. IKASTURTEA
  • Gozogintzako lanak sukaldean.
  • Produkzioaren kudeaketa sukaldean.
  • Gastronomia eta nutrizioa.
  • Giza baliabideak eta sukaldaritzako lan taldeen zuzendaritza.
  • Sukalde zuzendaritzako proiektua.
  • Enpresa eta ekintzailetza.
  • DUAL orokorra: Gipuzkoa edo Europako enpresetan praktikaldiak Erasmus programaren bitartez.
LAN IRTEERAK
  • Elikagai eta edarien zuzendaria.
  • Sukaldeko zuzendaria.
  • Produkzio burua sukaldean.
  • Sukalde burua.
  • Sukaldeko bigarren burua.
  • Catering jardueretako burua.
  • Atalburua.
  • Sukaldaria.
  • Ekonomato eta bodega arduraduna.
  • Areto burua.
SARTZEKO BALDINTZAK
  • Batxilergoko titulua
  • Erdi-mailako zikloko titulua
  • Arte Plastikoetako eta Diseinuko Teknikari titulua
  • Zikloko titulua Goi Mailako beste ziklo bat
  • Goi-mailako zikloetara sartzeko proba
  • 25 urtetik eta/edo 45 urtetik gorakoentzako unibertsitatera sartzeko proba
  • Heziketa-zikloarekin lotutako III. mailako profesionaltasun-ziurtagiria

BALADI GOIBURU

ASIER ALCALDE

NEWSLETTER

Si quieres estar informado sobre los cursos, formación, ofertas de trabajo, etc déjanos tu email. Recuerda que siempre podrás darte de baja en cualquier momento.
Image
Paseo de Berio, 50
20018 Donostia-San Sebastián
tel. 943 316 900
gcomercial@cebanc.com

De lunes a viernes 9:00-19:00