ERDI MAILAKO ZIKLOA (2. MAILAKO D GRADUA)
Sukaldaritza eta gastronomia
IKASKETA PLANA
1. IKASTURTEA
1. IKASTURTEA
- Elikagaien aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa.
- Sukaldaritzako teknikak.
- Gozogintzako oinarrizko prozesuak.
- Elikagaiak manipulatzeko segurtasuna eta higienea.
- Enpleagagarritasuna 1.
- DUAL orokorra: Gipuzkoako enpresetan praktikak.
- Sukaldaritzako postreak.
- Sukaldaritzako produktuak.
- Enpresa eta ekimen ekintzailetza.
- Laneko prestakuntza eta orientabidea.
- DUAL orokorra: Gipuzkoako enpresetan praktikak.
LAN IRTEERAK
- Edozein ostalaritza-establezimendutako sukaldaria.
- Atalburua.
- Biltegi-, hoteleko kamera- eta soto-, jatetxe-teknikaria, etab.
SARTZEKO BALDINTZAK
- DBH graduatua
- Oinarrizko Lanbide Heziketako zikloak edo erdi-mailako zikloetara sartzeko proba
- Erdi-mailako beste ziklo bat
- 25 eta/edo 45 urtetik gorakoentzako unibertsitatera sartzeko proba
- Heziketa-zikloarekin lotutako II. mailako profesionaltasun-ziurtagiria