cabecera formación profesional
ERDI MAILAKO ZIKLOA (2. MAILAKO D GRADUA)

Okintza, gozogintza

Okintza, gozogintza
IKASKETA PLANA

1. IKASTURTEA
  • Gozogintza-opilgintzako elaborazioak.
  • Gozogintzako oinarrizko prozesuak.
  • Gozogintzako elaborazioa eta beste espezialitate batzuk.
  • Elikagai industriako lanak eta biltegiaren kontrola.
  • Elikagaien manipulaziorako segurtasun eta higienea.
  • DUAL orokorra: Gipuzkoako enpresetan praktikak.

2. IKASTURTEA
  • Okintzako eta gozogintzako produktuen aurkezpena eta salmenta.
  • Sukaldaritza postreak.
  • Lantegiko Produktuak.
  • Enpresa eta ekimen ekintzailetza.
  • Lan prestakuntza eta orientabidea.
  • DUAL orokorra: Gipuzkoako enpresetan praktikak.
     
LAN IRTEERAK
  • Okina.
  • Gozogilea.
  • Izozkigilea.
  • Jatetxeko gozogilea.
SARTZEKO BALDINTZAK
  • DBH graduatua
  • Oinarrizko Lanbide Heziketako zikloak edo erdi-mailako zikloetara sartzeko proba
  • Erdi-mailako beste ziklo bat
  • 25 eta/edo 45 urtetik gorakoentzako unibertsitatera sartzeko proba
  • Heziketa-zikloarekin lotutako II. mailako profesionaltasun-ziurtagiria

BEATRIZ PAGOLA

NEWSLETTER

Si quieres estar informado sobre los cursos, formación, ofertas de trabajo, etc déjanos tu email. Recuerda que siempre podrás darte de baja en cualquier momento.
Image
Paseo de Berio, 50
20018 Donostia-San Sebastián
tel. 943 316 900
gcomercial@cebanc.com

De lunes a viernes 9:00-19:00