
ERDI MAILAKO ZIKLOA (2. MAILAKO D GRADUA)
Okintza, gozogintza

IKASKETA PLANA
1. IKASTURTEA
2. IKASTURTEA
1. IKASTURTEA
- Gozogintza-opilgintzako elaborazioak.
- Gozogintzako oinarrizko prozesuak.
- Gozogintzako elaborazioa eta beste espezialitate batzuk.
- Elikagai industriako lanak eta biltegiaren kontrola.
- Elikagaien manipulaziorako segurtasun eta higienea.
- DUAL orokorra: Gipuzkoako enpresetan praktikak.
2. IKASTURTEA
- Okintzako eta gozogintzako produktuen aurkezpena eta salmenta.
- Sukaldaritza postreak.
- Lantegiko Produktuak.
- Enpresa eta ekimen ekintzailetza.
- Lan prestakuntza eta orientabidea.
- DUAL orokorra: Gipuzkoako enpresetan praktikak.
LAN IRTEERAK
- Okina.
- Gozogilea.
- Izozkigilea.
- Jatetxeko gozogilea.
SARTZEKO BALDINTZAK
- DBH graduatua
- Oinarrizko Lanbide Heziketako zikloak edo erdi-mailako zikloetara sartzeko proba
- Erdi-mailako beste ziklo bat
- 25 eta/edo 45 urtetik gorakoentzako unibertsitatera sartzeko proba
- Heziketa-zikloarekin lotutako II. mailako profesionaltasun-ziurtagiria