Joan den astean,CEBANCeko ikasleak Kursalera bueltatu ziren munduko sukalde garrantzitsuenen arteko elkarrizketan parte hartzeko.
“Berriz topo egin” izenburupean, ezusteko eta emozioz beteriko kongresua izan zen. Gure ikasleek gertutik sentitu ahal izan zuten gastronomia-kongresu baten funtzionamiendua, sortzen ari diren chef berriekin batera, eta mugaren alde bateko eta besteko figura handiak Donostian izan ziren, mundu oso chef esanguratsuenekin batera.
Bertan, CEBANCeko ALUMNIaren parte diren hainbat pertsona elkarrizketatu ahal izan genituen. Unai Paulis, Cebanceko Sukaldaritza Zuzendaritzako ikasle ohia eta Estatuko parrilero onena; Ronny Carrion ikaslea, azokako staff gisa parte hartu zuena; Miren Osa elkarrizketatu Sukaldaritza ZuzendaritzakoCEBANCeko ikaslea; Alfonso Priento, Cebanceko ikasle ohia eta Le Cordon Bleuko lehiaketan bigarrena, eta Javier Pérez, SSGastronomikaren XXIII. Edizioari buruzko ikuspegia eman zigun.
Elkarrrizketak ikusteko klikatu:
RONNY CARRION (DIRECCIÓN DE COCINA)
JAVIER PÉREZ (DIRECCIÓN DE COCINA)
ALFONSO PRIETO (DIRECCIÓN DE COCINA)
MIREN OSA (DIRECCIÓN DE COCINA)