Baladi Goiburu
Gipuzkoako Goi Ostalaritza eta Turismo Eskola sukaldaritzako profesionalen harrobia da, eta Estatu osoko gastronomia-lehiaketetan onenekin egiten du lehia. Joan den ikasturtean, urrunago joan gabe, sukaldaritza eta gozogintza zikloetako ikasleek sari asko jaso zituzten hainbat lehiaketatan. Lehiaketa horietan parte hartzea gure ikasleek ikasturtean zehar ikasitako guztia sormenez praktikan jartzeko modu ona da. Sari horiek guztiek berresten dute, gainera, Cebanceko ostalaritzaren irakaskuntzaren kalitate handia. Hauxe da sarien zerrenda:
- Unai Paulis
IX. Parrila Lehiaketan irabazle (San Sebastian Gastronomika 2018)
- Marc Casanova
2. saria Chefs Lactalis lehiaketan - Madrid 2018
- Baladi Goiburu
3. saria - 2019 Ostalaritza Eskolen Eusko Label Lehiaketa
Finalista Protur Chef Lehiaketan - Mallorca 2019
1.go saria, Mediterraneamos 2019 Rezeten Lehiaketa
1.go saria Bacalao Giraldo Lehiaketa - 2019
- Maddalen Arizmendi
Finalista II. Delité gozogile gazteen lehiaketan- Valentzia 2019
- Alfonso Prieto
Finalista Goi Mailako Sukaldaritzako Promesen Lehiaketan - Le Cordon Bleu 2019
Unai Paulis
Alfonso Prieto
Marc Casanova
Maddalen Arizmendi