;(function ($) { $.ajaxSetup({ headers: { 'X-CSRF-Token': Joomla.getOptions('csrf.token') } }); })(jQuery);

Gipuzkoako Goi Ostalaritza eta Turismo Eskolako ikasleek hainbat sari lortu dituzte

Baladi Goiburu

 

Gipuzkoako Goi Ostalaritza eta Turismo Eskola sukaldaritzako profesionalen harrobia da, eta Estatu osoko gastronomia-lehiaketetan onenekin egiten du lehia. Joan den ikasturtean, urrunago joan gabe, sukaldaritza eta gozogintza zikloetako ikasleek sari asko jaso zituzten hainbat lehiaketatan. Lehiaketa horietan parte hartzea gure ikasleek ikasturtean zehar ikasitako guztia sormenez praktikan jartzeko modu ona da. Sari horiek guztiek berresten dute, gainera, Cebanceko ostalaritzaren irakaskuntzaren kalitate handia. Hauxe da sarien zerrenda:

  • Unai Paulis


IX. Parrila Lehiaketan irabazle (San Sebastian Gastronomika 2018)

  • Marc Casanova 


2. saria Chefs Lactalis lehiaketan - Madrid 2018

  • Baladi Goiburu

3. saria - 2019 Ostalaritza Eskolen Eusko Label Lehiaketa

Finalista Protur Chef Lehiaketan - Mallorca 2019

1.go saria, Mediterraneamos 2019 Rezeten Lehiaketa  
 


1.go saria Bacalao Giraldo Lehiaketa - 2019 

  • Maddalen Arizmendi

Finalista II. Delité  gozogile gazteen lehiaketan- Valentzia 2019

  • Alfonso Prieto

Finalista Goi Mailako Sukaldaritzako Promesen Lehiaketan - Le Cordon Bleu 2019

 

Unai Paulis

Alfonso Prieto  

 

Marc Casanova

Maddalen Arizmendi

 

NEWSLETTER

Si quieres estar informado sobre los cursos, formación, ofertas de trabajo, etc déjanos tu email. Recuerda que siempre podrás darte de baja en cualquier momento.
Image
Paseo de Berio, 50
20018 Donostia-San Sebastián
tel. 943 316 900
gcomercial@cebanc.com

De lunes a viernes 9:00-19:00