Aran, Patricia, Elene, Ane eta Uxue Dietetikako ikasleek aurkeztutako Elikajan proiektuak jarrerazko balioen saria jaso zuen atzo, urtarrilak 23, Kursaalen egin zen Donostia Innovation Challengeko asken ekitaldian. Gainera, Cebancen ondorengo taldeak izendatu zituzten: Healthy Meal, 3D inprimaketaren erabilera onenaren atalean; Control Food, AIren erabilera onenean; eta Blind Sound, IoT-ren erabilera onenean.
Donostiako Sustapenak antolatutako ekitaldian, hamaika ikastetxetako (Antigua Luberri, St Patricks, Eskibel, Cebanc, Easo Politeknikoa, Ceinpro, Nazaret, Altza, Zubiri Manteo, Axular eta Ekintza-) DBH, Batxiler eta Lanbide Heziketako laurehun bat ikasle donostiarrek hiria teknologia disruptiboen bidez (robotika, adimen emozionala, etab.) nola hobetu daitekeen landu zuten.
Proiektuaren bideoa: