;(function ($) { $.ajaxSetup({ headers: { 'X-CSRF-Token': Joomla.getOptions('csrf.token') } }); })(jQuery);

Parrila ikastaroa Aitor Manterolaren eskutik

Aurten ere Parrila ikastaroa ekartzen dizuegu, honekin haragi parrilaren munduan barneratu ahalko gara. Ikastaroaren irakaslea Aitor Manterola izango da, Lezoko Patxiku-Enea jatetxekoa eta San Sebastian Gastronomika 2014ko Parrila txapelketa nazionaleko irabazlea.

Ikastaro honen iraupena 9 ordukoa da hiru egunetan bananduta, eta aukeran bi txanda egongo dira ekainak 27,28 eta 29 edo uztailak 11,12 eta 13.

Programa osoak hurrengo gai hauek barneratzen ditu:
-Kultura gastronomikoa
-Aplikazio eta teknika desberdinak haragi parrilak egiteko.
-Nola aurkeztu platerrean
-Dastaketa

Informazio gehiago eta izen emateak.

NEWSLETTER

Si quieres estar informado sobre los cursos, formación, ofertas de trabajo, etc déjanos tu email. Recuerda que siempre podrás darte de baja en cualquier momento.
Image
Paseo de Berio, 50
20018 Donostia-San Sebastián
tel. 943 316 900
gcomercial@cebanc.com

De lunes a viernes 9:00-19:00